Közel 20 éves nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal, ezt megelőzően több mint 5 éves termelésben szerzett ismeretekkel kezdtünk bele jelenlegi tevékenységünkbe 2011-ben, mely főként a fém alkatrészek megmunkálása és az acélszerkezet gyártásához kapcsolódik. Tanácsadással, támogatással és gyártóberendezésekkel segítünk a fém- és acélfeldolgozás területét. Automatizálás és a termelés-támogató megoldások mellett a szoftverekhez kapcsolódóan, továbbá egyedi műszaki igények kiszolgálásához nyújtunk támogatást.

Az elmúlt évtizedben főleg vezető szerszámgépipari technológiák kereskedelemével és hozzá kapcsolódó műszaki tanácsadással foglalkoztunk és szereztünk tapasztalatokat. Korábban több mint 5 évet jellemzően multinacionális autóipari termelési környezetben dolgoztunk, ahol minőségbiztosítás, folyamatfejlesztés és automatizálás, valamint gépészeti tervezés segített a tapasztalatok megszerzésben.

Együttműködés kezdődött a régióért felelős Kaltenbach képviselettel, a magyaroszági tevékenység támogatására 2013 év elején.

A támogatás az elején nyelvi és piacspecifikus segítséget jelentett, valamint a Magyarországon működő Kaltenbach gépek üzemeltetésének és szervizelésének támogatását. Emellett a korábbi kapcsolatok felvétele és az együttműködés újraindítása.

Jelenleg az együttműködés a képviselet minden területét felöleli és az érintettek pozitív visszajelzésével folyamatosan működik.

Az elmúlt években számos új Kaltenbach darabológép került beüzemelésre. Autómat és félautómata szögben vágó tárcsás darabolók, de működik új autómata szalagfűrész is az országban. Vannak partnereink, ahol több támogatásra van szükség, de sok olyan partnerük is van, aki csak az időszakos szervíz alkalmával keres minket. Igyekszünk hasznos támogatást és személyre szabott kiszolgálást nyújtani.

2015-ban a Kaltenbach IPS rendezvényen vettük fel a kapcsolatot a Lantek és a Gerima cégekkel. Az egy hetes rendezvény alatt többször is egyeztettünk, megismerük egymást és megállapodtunk a közös munka elindításáról.

Az okatások után megkezdtük a hazai partnerek felkutatását és támogatását.

Napjainkig sok Gerima berendezés került beüzemelésre és folyamatos a partnerek kiszolgálása.Új Lantek szoftverek, valamint a régi szoftverek frissítése is eredményesen működik.Azon dolgozunk, hogy hatékony támogatással segítsük partnereink sikeres működését.

A HTT egy speciális terülten dolgozó gépgyártó, aki szeretett volna elsősorban az IXION hosszlyukfúró gépek üzemeltetéséhez és szervizeléséhez támogatást biztosítani Magyarországon. Ekkor találoztunk és mivel ezt is egy speciális terület, és viszonylag kevés cég üzemeltet ilyen berendezéseket úgy döntöttünk, hogy belevágunk a közös munkába.

Sikerült felvenni a kapcsolatot a legtöbb céggel Magyarországon, aki ilyen berendezéseket üzemeltet. A legtöbb partnerrel személyes is találoztunk. Viszonylag ritkán van szükség segítségre, de mindig készen állunk akár támogatásra vagy szervízre van szükség, és természetesen ha beruházás lehetősége felmerül akkor is alternatívát kínálunk partnereinknek.

Az IPS 2013 és a későbbi IPS rendezvényeken több a rendezvényen kiállító céggel is kapcsolatba kerültünk, akiknek a magyarországi képviseletehez támogatásra van szükségük. Így kezdtünk együtt dolgozni a fenti cégekkel.

Ezek a cégek nagyon specifikus területen működnek, és hazánkban sajnos csak néhány potneciális partnere lehet. Több projekben dolgozunk együtt és már telepítésre is kerülek új gyártóberendezés amire nagyon büszkék vagyunk.

A partnerek telepített rendeszerei:

  •  Zinser kordináta fúrógép d32 mm furatok készítése (250-500 furat/tábla - 5-6 m2-en)
  •  inTEC felületkező csarnok kb. 3.000 m2, nagy elemek 18-24 méteres alkatrészek, és kisalkatrészek szórópisztolyos felületkezelése, Kamerás zónavezérlés, speciális levegőtisztító rendszer (befúvás - elszívás - levegő tisztítás és visszafúvás a csarnokba)
Fel