Több mint 15 éves nemzetközi kereskedelmi tapasztalattal, ezt megelőzően több mint 5 éves termelésben szerzett ismeretekkel kezdtünk bele jelenlegi tevékenységünkbe 2011-ben, mely főként a fém alkatrészek megmunkálása és az acélszerkezet gyártásához kapcsolódik. Tanácsadással, támogatással és gyártóberendezésekkel segítük a fém- és acélfeldolgozás területét. Automatizálás és a termelés-támogató megoldások mellett a szoftverekhez kapcsolódóan, továbbá egyedi műszaki igények kiszolgálásához nyújtunk támogatást.

Az elmúlt évtizedben főleg vezető szerszámgépipari technológiák kereskedelemével és hozzá kapcslódó műszaki tanácsadással foglalkoztunk és szereztünk tapasztalatokat. Korábban több mint 5 évet jellemzően multinacionális autóipari termelési környezetben dolgoztunk, ahol minőségbiztosítás, folyamtfejlesztés és automatizálás, valamint gépészeti tervezés segített a tapasztalatok megszerzésben.

Együttműködés kezdődött a régióért felelős Kaltenbach képviselettel, a magyaroszági tevékenység támogatására 2013 év elején.

A támogatás az elején nyelvi segítséget jelentett, valamint a Magyarországon működő Kaltenbach gépek üzemeltetésének és szervizelésének támogatását. Emellett a korábbi kapcsolatok felvétele és az együttműködés újraindítása.

Jelenleg az együttműködés a képviselet minden területét felöleli és az érintettek pozitív visszajelzésével folyamatosan működik.

Fel