Lantek

EXPERT CUT

Sheet Metal Solutions

CAD / CAM szoltverek láng-, plazma-, vízsugaras- és lézervágó valamint stancoló berendezésekhez, továbbá úttörő szerepet vállal az "on-demaond" megoldások fejlesztésében (MES / ERP). A síklemez megmunkálás mellett az idomfeldoldolgozás területén is számos jelentős gyártóval dolgozik együtt. Több mint 100 országban mintegy 15.000 vállalat munkáját segíti szoftvermegoldásaival.

 

A spanyol Lantek céget 1986-ban alapították. A megalakulás óta vilgászerete folyamatosan bővül, mára a világ egyik vezető CAD/CAM szoftverfejlesztője.

Az elmúlt években számos gyártó berendezésihez kínál egységes platformú támogatórendszert. Ugyanazzal a szoftverrel tudja kiszolgálni és optimalizálni több termelőeszköze optimális működését. A szoftver moduláris rendszerű, saját rajzolómodullal rendelkezik (ami az egyik standard alapmodul), nincs szüksége külön CAD rendszerre, hogy termékek rajzait elkészítse vangy a meglévőket változtassa. Saját adatbázissal rendelkezik, ahol nyílvántartja például az alkatrészeket, alapanyagokat. Akár több munkahelyről vagy telephelyről is ugyan abba az adatbázisba dolgozhatnak.

 

LANTEK EXPERT megoldások:

- LANTEK EXPERT CUT OXYFUEL / PLASMA - Lángvágó és Plazmavágó terítékkészítő és optimalizáló modul

- LANTEK EXPERT CUT LASER - Lézervágó terítékkészítő és optimalizáló modul

- LANTEK EXPERT CUT WATERJET - Vízsugaras vágó terítékkészítő és optimalizáló modul

- LANTEK EXPERT PUNCH - Stancoló technológizálás, terítékkészítés és optimalizálás modul

- LANTEK EXPERT SHEAR - Derékszöges alaktrészek vágása modul

- LANTEK EXPERT DUCT - paraméteres HVAC és DUCT (épületgépészeti és csatorna) sablon idomok

- LANTEK EXPERT Opciók

- további postprocesszorok: vágó és stancoló (más - meglévő lemezfeldolgozó gépekhez)

- 3D - dönthető vágófej (pl. gyököléshez)

- multifejek (több práhuzamos vágófej)

- automatikus pozícionálás

- alkatrész jelölés

- Adat importálás (IGES, SAT, stb.)

LANTEK FLEX3D megoldások: 3 dimenziós szabad felült megmunkáló modul - Alkatrészcsoportok egylépéses átemelése a tervezőrendszerből a Lantek adatbázisába

- LANTEK FLEX3D Unfolding

- LANTEK FLEX3D Tubes

- LANTEK FLEX3D Steelwork

- LANTEK FLEX3D SolidWorks ®

- LANTEK FLEX3D Solid Edge ®

- LANTEK FLEX3D Inventor ®

- LANTEK FLEX3D 5 Axis

LANTEK MANAGER megoldások:

- LANTEK MANAGER - Lantek Manager egy MES szoftver (Manufacturing Execution System), amely irányítja a végrehajtását minden egyes gyártási folyamatot a termelésben, elindítja a munka megrendelését a termelésnél egészen a termék elkészítéséig.

- LANTEK WOS - A Lantek WOS egy olyan szoftver rendszer, amely biztosítja Önnek a szükséges eszközöket az adatgyűjtéshez a fémipari vállalat termelési folyamatának, a termelő munkaállomásnak a bevonásával.

LANTEK INTEGRA megoldások:

- LANTEK INTEGRA Products

- LANTEK INTEGRA CRM

- LANTEK INTEGRA Sales

- LANTEK INTEGRA Inventory

- LANTEK INTEGRA Purchases

- LANTEK INTEGRA Banking

Ha sikerül felkelteni érdklődését kérje ingyenesen teljes értékű szoftverünket, szívesen bemutatjuk Önnek és kipróbálja saját telephelyén, feladataival.

Amennyiben további információra van szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy látogasson el az Lantek weboldalára. www.lanteksms.com

Fel