HATÉKONY MEGOLDÁSOK - SZENVEDÉLYES EMBEREK

Az acélszerkezet gyártás szakértője

A KALTENBACH a teljes acélszerkezet gyártási folyamathoz kapcsolódó széles termékpalettát kínál, melynek egyes elemei is kiválóan használhatóak és a meglévő termelési folyamatba illeszthetőek.

Mellette a hagyományosan ismert tárcsás darabolói a mai kor követelményei maximálisan kiszolgálják.

KALTENBACH

World of Beveling

Hegesztés és korrózióvédelem előkészítése, gyökölés - élletörés, éllekerekítés, csiszolástechnika

A Gerima háromféle megmunkálási technológiával építi gépeit: lapkás maró, csiszoló és lefejtő/vágó. A legsikeresebb kézi marógépek egyediségét a speciális lapkák adják. A kézi berendezéseknek az igénybevételnek megfelelőelően három különböző üzemeltetése lehetséges:

Gerima berendezések

EXPERT CUT

Sheet Metal Solutions

CAD / CAM szoltverek láng-, plazma-, vízsugaras- és lézervágó valamint stancoló berendezésekhez, továbbá úttörő szerepet vállal az "on-demaond" megoldások fejlesztésében (MES / ERP). A síklemez megmunkálás mellett az idomfeldoldolgozás területén is számos jelentős gyártóval dolgozik együtt. Több mint 100 országban mintegy 15.000 vállalat munkáját segíti szoftvermegoldásaival.

Lantek szoftverek

INNOVATÍV ÉS TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK

Felületkezelő és konzerváló rendszerek tervezése és fejlesztése

A moduláris, ugyanakkor testre szabott tervezésű rendszereink lehetővé teszi ügyfeleinknek a maximális rugalmasságot, valamint gyorsan alkalmazkodni a meglévő létesítményekhez, az új körülményekhez és eljárásokhoz.

inTec rendszerek

MÉLYFURAT FÚRÁS

Tiefborung bohren - Deep hole drilling

A HTT szerszámgépgyártó vállalkozás 20 éve működik. Kizárólag méyfurat fúrás technológiával foglalkozik. Három fő üzleti tevékenységet végez: szerszámgépek gyártás, szerszámok fejlesztése és gyártása, és ezekkel az eszközökkel maga is folytat termelő tevékenységet.

HTT gépek

KLASSZIKUS KOORDINÁTAVÁGÓ MEGOLDÁSOK, TÖBB TARTALOMMAL

Vágás, Fúrás és Hegesztés

Specialista a minőségi autogén technológiában, a professzionális meleglevegős berendezések és hegesztő automaták terén, valamint a vágórendszerek nagy spektrumán. A világ egyik vezető gyártója a 0,8 és 600 mm lemezvastagság tartományban kínál nagy rugalmasságot és innovációt.

Zinser berendezések
Fel